مالیات بردرآمد مشاغل و نحوه ارائه اظهارنامه مالیاتی

آموزش قدم به قدم نحوه تکمیل اظهارنامه مالیاتی

 

مالیات بردرآمد مشاغل:

طبق ماده 93 قانون مالیاتهای مستقیم درآمدی که کلیه اشخاص حقیقی از طریق اشتغال به مشاغل و یا عناوین دیگر غیر از موارد مذکور در سایر فصل های قانون  مالیاتهای مستقیم در ایران تحصیل می کنند پس از کسر معافیت های این قانون مشمول مالیات بردرآمد مشاغل می باشد.

اولین مرحله از اقدام جهت پرداخت مالیات بردرآمد مشاغل و تهیه اظهارنامه مشاغل ثبت نام در سامانه مالیاتی ست.لذا لازم ست ضمن مراجعه به سایت www.taxgov.ir  نسبت به ثبت نام الکترونیکی در نظام مالیاتی ایران و دریافت نام کاربری و کلمه عبور اقدام نمایند.

مالیات بردرآمد مشاغل
مقالات بیشتر : مالیات اجاره | مالیات تکلیفی اجاره املاک

1-خلاصه مراحل ثبت نام الکترونیکی در نظام مالیاتی:

1-1-پیش ثبت نام الکترونیک: نقطه شروع فرایند ثبت نام الکترونیک مرحله پیش ثبت نام می باشد. در این مرحله اطلاعات پایه ای از شما دریافت می شود. در ادامه پس از تکمیل اطلاعات درخواستی و فشردن کلید تایید نهایی وارد مرحله بعدی خواهید شد. چنانچه تا هفت روز اطلاعات خود را تایید ننمایید پرونده ایجاد شده به صورت خودکار حذف خواهد شد.

1-2- صحت سنجی اطلاعات: در این مرحله بخشی از اطلاعات ثبت شده شما در مرحله پیش ثبت نام از منابع مختلف سازمانی استعلام و بررسی شده و صحت آن مورد آزمون قرار خواهد گرفت. چنانچه به هر دلیل در اطلاعات مغایرتی یافت شود، موضوع با پیامک به شما اطلاعات داده شده و شما مجدد باید وارد سامانه پیش ثبت شده و مرحله یک را تکرار نمایید.

1-3- تولید و ارسال اطلاعات کاربری: چنانچه اطلاعات اولیه پیش ثبت نام شما مورد تایید سازمان قرار گیرد برای شما یک نام کاربری و کلمه عبور ایجاد خواهد شد. این اطلاعات به صورت پیامک روی شماره تلفن همراه ثبتی شما ارسال خواهد شد. باید دقت داشت اطلاعات کاربری محرمانه بوده و مسئولیت سوء استفاده از آن برعهده شما خواهد بود.

1-4-ثبت نام الکترونیک: پس از دریافت اطلاعات کاربری شما باید وارد سامانه ثبت نام شوید. پس از ورود باید اطلاعات تکمیلی در خصوص بنگاه اقتصادی خود را در فرم های این سامانه تکمیل نمایید. همچنین می توانید اطلاعات پایه که در مرحله ثبت نام ثبت کرده اید ویرایش نمایید. در نهایت پس از تکمیل همه اطلاعات خواسته شده کلید تایید نهایی را فشار دهید.

2-نکات مهم در ثبت نام الکترونیکی مشاغل در نظام مالیاتی

2-1- هر محل فعالیت یا واحد شغلی نیازمند ثبت نام جداگانه می باشد .

2-2- در صورت داشتن بیش از یک محل فعالیت برای یک مجوز نیاز به ثبت نام جداگانه ایی نمی باشد.بنا بر اعلام مودی یک محل به عنوان محل اصلی فعالیت وسایر محل ها به عنوان شعب فروش در نظر گرفته خواهد شد.در صورت عدم اعلام مودی محل اصلی فعالیت به تشخیص سازمان امور مالیاتی خواهد بود.

2-3-در صورت داشتن بیش از یک فعالیت شغلی در یک محل می بایستی یک ثبت نام به ازای کلیه فعالیتهای مذکور صورت پذیرد.در مورد کارگاه ها و واحد های تولیدی که نوع فعالیت آنان ایجاد دفتر یا فروشگاه در یک یا چند محل دیگر را اقتضاء نماید، مودی می تواند برای کلیه محل های مذکور یک ثبت نام به نشانی که به عنوان محل اصلی فعالیت اعلام می نماید ، انجام و یک فقره اظهارنامه برای کلیه درآمدهای حاصل از فعالیت های خود تسلیم نماید. در این صورت برای مودی مزبور یک پرونده به نشانی که اعلام می نماید، تشکیل می شود.

2-4-مشاغلی که به صورت مشارکت مدنی اعم از قهری یا اختیاری اداره می گردند می بایستی به عنوان یک مودی در نظام مالیاتی ثبت نام نموده و اطلاعات شرکاء و درصد سهم های هریک را مشخص نمایند.

در مشارکت های مدنی اعم از قهری یا اختیاری، تکمیل فرم پیش ثبت نام توسـط یکی از شرکاء کفایت نموده و ضرورتی به ثبت نام تمام شرکاء به صورت مجزا نمی باشد. بدیهی است اطلاعات سایر شرکاء در فرآیند ثبت نام اخذ خواهد شد.

در اظهارنامه شراکتی هنگامی که یکی از مودیان فوت نموده باشد، می بایست علاوه بر حضور مودی متوفی با درصد سهم صفر در لیست شرکا، اطلاعات وراث او نیز در سامانه ثبت نام به لیست شرکا اضافه شده، کدملی مودی متوفی برای هر کدام از وراث ثبت و نوع شراکت وراث، قهری و نوع شراکت شرکای دیگر اختیاری انتخاب گردد.

2-5-کلیه مشمولین ثبت نام موظفند کلیه تغییرات از جمله انحلال، تعطیلی فعالیت، تغییر نام ، تغییر شغل، تغییر نشانی، تبدیل فعالیت انفرادی به مشارکتی و یا بالعکس ، تغییر شرکاء (اختیاری یا قهری) و یا سایر موارد را حداکثر ظرف مدت دو ماه از تاریخ انجام یا وقوع تغییرات به سازمان اعلام نموده و یا ثبت نام جدیدی انجام دهند.

2-6-صاحبان مشاغل مشمول ثبت نام مکلفند مادامی که برای آنها شماره اقتصادی جدید صادر نشده است، حسب مورد از شماره ملی، شناسه مشارکت مدنی و شماره اختصاصی اشخاص خارجی استفاده نماید.

2-7- اشخاص حقوقی به جز اشخاص حقوقی موضوع ماده 16 قانون مالیات بر ارزش افزوده، مکلف به رعایت الزامات قانون پایانه های فروشگاهی و سامانه مودیان و صدور و ارسال صورتحساب الکترونیکی و ثبت آن در سامانه مودیان می باشند.

از الزامات عضویت در سامانه مودیان و تخصیص کارپوشه، وجود ثبت نام تکمیل شده در سامانه ثبت نام الکترونیکی سازمان امور مالیاتی کشور می باشد. در این راستا به کلیه اشخاص حقوقی که قبلا در نظام مالیاتی ثبت نام و مراحل ثبت نام الکترونیکی را تکمیل نموده اند، کارپوشه تخصیص داده شده است و نیازی به ثبت نام مجدد در سامانه ثبت نام الکترونیکی سازمان امور مالیاتی کشور یا سامانه مودیان نمی باشد.

2-8-اتباع خارجی جهت دریافت کد فراگیر باید به سامانه ی اصلی سازمان امور مالیاتی کشور به آدرس tax.gov.ir مراجعه نمایند و در قسمت اطلاعات مالیاتی مرتبط، روی استعلام و اخذ کد فراگیر اتباع خارجی کلیک نمایند. سپس در صفحه ی باز شده، در قسمت لینکهای مرتبط برای دریافت کدفراگیر اتباع خارجی حقیقی، روی سامانه ثبت نام کد فراگیر ویژه اتباع خارجی، و برای دریافت کد فراگیر برای اتباع خارجی حقوقی روی سامانه ثبت نام کد فراگیر ویژه شرکت های خارجی کلیک نمایند.

در صفحه ی وارد شده، پس از ورود و ثبت اطلاعات مورد نیاز، کدی به عنوان کد پیگیری به مودی داده می شود. دقت شود، این کد، کد فراگیر شما نیست. از این کد پیگیری، جهت پیگیری صدور کد فراگیر خود در مراجعات بعد باید استفاده نمایید به همین خاطر این کد رهگیری را در جای امنی یادداشت نمایید.

2-9-برای تغییر آدرس اقامتگاه قانونی در ثبت نام (مکان محور و مجوز محور)می بایستی با توجه به اینکه صاحبان مشاغل مکلف به ثبت نام، می بایست برای هر واحد شغلی یا برای هر محل، جداگانه در نظام مالیاتی ثبت­ نام نمایند لذا تغییر در شماره پستی و آدرس در پرونده الکترونیک برای ثبت نام های مکان محور جایز نبوده و لازم است مودی یک ثبت نام جدید با اطلاعات نشانی صحیح انجام دهد. در خصوص مودیان حقوقی امکان تغییر ادرس پستی وجود دارد.

📌درصورتی که نیاز به اطلاعات بیشتر و راهنمایی در خصوص مالیات بردرآمد مشاغل و نحوه ارائه اظهارنامه مالیاتی داشتید، با شماره 09900203080 تماس گرفته و یک مشاوره رایگان از ما هدیه بگیرید.

مالیات بر درآمد مشاغل

نکته: مودیانی که بر اساس آیین نامه اجرایی موضوع تبصره (3) ماده 169 قانون مالیاتهای مستقیم فعالیت آن ها مکان محور نمی باشد در صورت تغییر آدرس می بایست به اداره امور مالیاتی مربوطه جهت ویرایش آدرس ثبت نام الکترونیک مراجعه نمایند و نیاز به ثبت نام جدید برای این گروه از مودیان نمی باشد.فهرست عناوین شغلی که فعالیت آن ها مجوز محور است، با توجه به اهمیت و فراوانی شاغلین به شرح ذیل می باشد.

-پزشکان (تمامی صاحبان حرف و مشاغل پزشکی، پیرا پزشکی، داروسازی و دامپزشکی که مجوز ان ها توسط وزارت بهداشت درمان و اموزش پزشکی، سازمان نظام پزشکی ایران و یا سازمان نظام پزشکی و سازمان دامپزشکی ایران صادر شده است.)

-وکلای دادگستری

-مهندسان ناظر

-کارشناسان رسمی دادگستری

-بازرگانان (دارندگان کارت بازرگانی)

-حسابداران رسمی

ثبت نام الکترونیکی مشاغل در نظام مالیاتی

گروه بندی مشاغل موضوع ماده 95 قانون مالیاتهای مستقیم سال 1401:

صاحبان مشاغل بر اساس شاخص ‌ها و معيارهايي از قبيل نوع و حجم فعاليت به شرح ذيل گروه‌ بندي مي ‌شوند:

1- مشاغل گروه اول :

برای این که جزو گروه مالیاتی اول باشید، یکی از سه شرط زیر باید برایتان صدق کند. کلیه افرادی که جزو این زیرگروه هستند یکی از این شروط را باید داشته باشند:

بر اساس جزو ۹ بند الف ماده ۲ آیین‌نامه اجرایی ماده ۹۵ قانون مالیات مستقیم، افرادی که درآمد آن‌ها اعم از فروش کالا یا کالا و خدمات بر اساس اظهارنامه مالیاتی عملکرد در دو سال گذشته از مبلغ ۱۵۰ میلیارد ریال معادل ۱۵ میلیارد تومان بیشتر باشد در این زیرگروه قرار می‌گیرند.

افرادی که آخرین درآمد قطعی شده آن‌ها، حاصل از فروش کالا یا فروش کالا و خدمات در کسب و کار آن‌ها بر اساس اظهارنامه مالیاتی(tax report) بیش از ۱۵۰ میلیارد ریال باشد، در این گروه قرار می‌گیرند. این مبلغ بر اساس برگ قطعی مالیاتی که توسط مودی یا نماینده وی تا پایان دی‌ماه سال گذشته ابلاغ شده است، تعیین می‌شود

صاحبان مشاغل و اشخاص حقیقی زیر فارغ از این که چه حجم فعالیتی داشته باشند در گروه اول قرار می‌گیرند:

صرافی‌ها

فروشگاه‌های زنجیره‌ای دارای مجوز فعالیت

دارندگان کارت بازرگانی

صاحبان واحدهای تولیدی، بهره‌برداری از معادن دارای مجوز تأسیس و صاحبان کارخانه‌ها که پروانه بهره‌برداری دارند

کلینیک‌های تخصصی، بیمارستان‌ها و زایشگاه‌ها

مؤسسات حمل و نقل موتوری، دریایی، هوایی و زمینی به‌صورت مسافربری و باربری

مؤسسات حسابداری و دفترداری، مشاوره‌ای، انفورماتیک، خدمات مالی و مدیریتی، طراحی سیستم و مؤسسات حسابرسی

هتل‌های سه ستاره و بیشتر

اگر جزو صاحبان این مشاغل هستید، در گروه اول گروه بندی مشاغل مالیاتی قرار می‌گیرید.

-مشاغل گروه دوم:

بند ب ماده ۲ آیین‌نامه اجرایی ماده ۹۵ قانون م. م اظهار می‌دارد که تمامی اشخاص حقیقی و حقوقی که یکی از شروط زیر را داشته باشند در گروه دوم قرار می‌گیرند.

گروهی که درآمد آن‌ها شامل فروش کالا یا فروش کالا و خدمات بر اساس اظهارنامه مالیاتی طی دو سال گذشته بیش از ۵۰ میلیارد ریال و کمتر از ۱۵۰ میلیارد ریال است.

اشخاص حقیقی و حقوقی که درآمد قطعی شده آن‌ها بر اساس برگ قطعی عوارض تا پایان دی‌ماه سال گذشته بین ۵۰ میلیارد ریال تا ۱۵۰ میلیارد ریال است.

این دو گروه نیز در طبقه بندی مشاغل اظهارنامه مالیاتی در گروه دوم قرار می‌گیرند و باید از قوانین و اطلاعات مربوط به این گروه تبعیت کنند.

-مشاغل گروه سوم:

در گروه بندی مشاغل برای تعیین مالیات، گروه سوم شامل کسب و کارهای کوچک است. اشخاص حقیقی که در دو گروه اول جای نمی‌گیرند و جمع فروش و خدمات آن‌ها در طی سال از ۵۰ میلیارد ریال کمتر است، در گروه سوم قرار می‌گیرند.

تمامی این گروه‌ها، اظهارنامه مختص خود را دارند. البته مودیان گروه‌های پایین‌تر این امکان را دارند که اظهارنامه گروه‌های بالاتر از خود را به اداره مربوطه تحویل دهند؛ اما این کار برای گروه‌های بالاتر امکان‌پذیر نیست.

تبصره ۱ – مؤدیان مالیاتی که در هر گروه قرار میگیرند تا سه سال بعد، از نظر انجام تکالیف قانونی در طبقات پایین تر قرار نخواهند گرفت.

تبصره ۲- در دو سال اول شروع فعالیت صاحبان مشاغل به استثناء مؤدیانی که بر اساس نوع فعالیت در گروه اول قرار می گیرند، انتخاب گروه و انجام تکالیف قانونی مربوط به انتخاب مؤدی خواهد بود.

تبصره ۳-صاحبان مشاغلی که در گروه های دوم یا سوم قرار میگیرند میتوانند در هر سال مالیاتی نسبت به انجام تکالیف گروه بالاتر اقدام نمایند. در این صورت مکلف به رعایت مقررات مربوط خواهند بود

اظهارنامه مالیاتی
مقالات بیشتر : نحوه بررسی اطلاعات پولی و مالی از جمله تراکنش های بانکی

اظهارنامه مالیاتی و نحوه ارائه آن

ماده ۳- فرم اظهارنامه های مالیاتی برای صاحبان مشاغل موضوع این آیین نامه برای هر یک از گروه های اول، دوم و سوم

باید حداقل شامل موارد زیر باشد:

گروه اول:

– اطلاعات هویتی

-اطلاعات هویتی و مکانی

– مجوزهای فعالیت اقتصادی

– درآمد مشمول مالیات بخشودگی های مالیاتی معافیتهای قانونی و مالیات متعلق.

-موجودی مواد و کالا در اول و پایان دوره

-واردات و صادرات کالاها و خدمات

-صورت حساب سود و زیان.

– ترازنامه

-اطلاعات شرکاء.

-اطلاعات حسابهای بانکی مربوط به فعالیت شغلی

گروه دوم:

اطلاعات هویتی

– اطلاعات هویتی و مکانی.

– مجوزهای فعالیت اقتصادی

-درآمد مشمول مالیات بخشودگیهای مالیاتی معافیتهای قانونی و مالیات متعلق.

-موجودي مواد و کالا در اول و پایان دوره

– صورت درآمد و هزینه اطلاعات خرید و فروش کالا و خدمات و هزینه های مربوط).

– اطلاعات اموال و داراییها مربوط به فعالیت شغلی

– اطلاعات شرکاء.

-اطلاعات حسابهای بانکی مربوط به فعالیت شغلی

گروه سوم:

– اطلاعات هویتی

– اطلاعات هویتی و مکانی

-مجوزهای فعالیت اقتصادی

– درآمد مشمول مالیات بخشودگی های مالیاتی معافیتهای قانونی و مالیات متعلق ۲۱ خلاصه در آمد و هزینه اطلاعات خرید و فروش کالا و خدمات و هزینه های مربوط )

– اطلاعات شرکاء

– اطلاعات حسابهای بانکی مربوط به فعالیت شغلی

تبصره در مواردی که هر یک از اقلام اطلاعاتی فرم اظهارنامه مالیاتی صاحبان مشاغل برای هر یک از مودیان فاقد موضوعیت باشد، عدم تکمیل آن خللی به اعتبار اظهارنامه وارد نخواهد کرد.

تکالیف مالیاتی مشاغل هر گروه :

گروه اول : نگهداری دفاتر روزنامه وکل و یا سایر دفاتر حسب مورد متکی بر مدارک،ارائه صورت حساب ،صورت سود وزیان واظهارنامه

این گروه شامل کلیه تکالیفی که اشخاص حقوقی ملکف به انجام آن هستند خواهند شد.

گروه دوم : نگهداری اسناد درآمدی و فروش کالا یا ارائه خدمات و سایر درآمدها ،نگهداری اسناد خرید کالا،خدمات و دارایی و سایر اسناد هزینه ،تنظیم صورت درآمد و هزینه ماهیانه مودیان گروه دوم ،تنظیم صورت درآمد و هزینه سالانه مودیان گروه دوم

و تهیه و ارسال اظهارنامه

گروه سوم : نگهداری اسناد درآمدی و فروش کالا یا ارائه خدمات و سایر درآمدها ،نگهداری اسناد خرید کالا،خدمات و دارایی و سایر اسناد هزینه ،تنظیم صورت خلاصه درآمد و هزینه سالانه گروه سوم

تبصره  ماده 100 اصلاحی :

مؤدیان موضوع این فصل این قانون مکلف اند اظهارنامه مالیاتی مربوط به فعالیتهای شغلی خود را در یک سال مالیاتی برای هر واحد شغلی یا برای هر محل جداگانه طبق نمونه ای که  به وسیله سازمان امور مالیاتی کشور تهیه خواهد شد تنظیم و تا آخر خرداد ماه سال بعد به اداره امور مالیاتی محل شغل خود تسلیم و مالیات متعلق را به نرخ مذکور در ماده (۱۳۱) این قانون پرداخت نمایند.

تبصره (الحاقی 31/04/1394) سازمان امور مالیاتی کشور میتواند برخی از مشاغل یا گروه هایی از آنان را که میزان فروش کالا و خدمات سالانه آنها حداکثر ده برابر معافیت موضوع ماده (٨٤) این قانون باشد از انجام بخشی از تکالیف از قبیل نگهداری اسناد و مدارک موضوع این قانون و ارائه اظهارنامه مالیاتی معاف کند و مالیات مؤدیان مذکور را به صورت مقطوع تعیین و وصول نماید در مواردی که مودی کمتر از یک سال مالی به فعالیت اشتغال داشته باشد مالیات متعلق نسبت به مدت اشتغال محاسبه و وصول می شود.

حکم این تبصره مانع از رسیدگی به اظهارنامه های مالیاتی تسلیم شده در موعد مقرر نخواهد بود.

نکته:

-حداکثر درآمد مشمولین تبصره 100 قانون مالیاتهای مستقیم در سال 1401 : مجموع درآمد سالیانه (فروش کالا و خدمات )آنها بیشتر از 67/200/000/000 ریال نباشد. این گروه الزامی به ارسال اظهارنامه عملکرد ندارند وصرفا با ارسال فرم تبصره ماده 100 که در آدرس my.tax.gov.ir بارگزاری می گردد می توانند مالیات عملکرد سال مالی خود را پرداخت نمایند.

ماده ۱۰۱ اصلاحی (27/11/1380):

در آمد سالانه مشمول مالیات مؤدیان موضوع این فصل که اظهارنامه مالیاتی خود را طبق مقررات این فصل در موعد مقرر تسلیم کرده ا ند تا میزان معافیت موضوع ماده (۸۴) این قانون از پرداخت مالیات معاف و مازاد آن به نرخهای مذکور در ماده (۱۳۱) این قانون مشمول مالیات خواهد بود.

شرط تسلیم اظهارنامه برای استفاده از معافیت فوق نسبت به عملکرد سال ۱۳۸۲ به بعد جاری است.

تبصره 1(اصلاحی): در مشارکتهای مدنی اعم از اختیاری و قهری شرکا حداکثر از دو معافیت استفاده خواهند کرد و مبلغ معافیت به طور مساوی بین آنان تقسیم و باقی مانده هر شریک جداگانه مشمول مالیات خواهد بود شرکایی که با هم رابطه زوجیت دارند از لحاظ استفاده از معافیت در حکم یک شریک تلقی و معافیت مقرر به زوج اعطا می گردد. در صورت فوت احد از شرکاء وراث وی به عنوان قائم مقام قانونی از معافیت مالیاتی سهم متوفی در مشارکت به شرح فوق استفاده نموده و این معافیت به طور مساوی بین آنان تقسیم و از درآمد سهم هر کدام کسر خواهد شد.

تبصره 2(اصلاحی):

در صورتی که هر شخص حقیقی دارای بیش از یک واحد شغلی باشد، مجموع درآمد واحدهای شغلی وی با کسر فقط یک معافیت موضوع این ماده مشمول مالیات به نرخهای مذکور در ماده (۱۳۱) این قانون میشود.

نرخ های محاسبه مالیات موضوع ماده 131 قانون مالیاتهای مستقیم از 1393 لغایت 1401 به بعد:

نرخ های محاسبه مالیات موضوع ماده 131 قانون مالیاتهای مستقیم
تخصیص کارپوشه و عضویت در سامانه مودیان

نکات مهم در تهیه و ارسال اظهارنامه مشاغل :

1-مودیان زیر مکلف به تسلیم اظهارنامه مشاغل و پرداخت مالیات متعلقه می باشند:

-مودیانی که میزان فروش کالا و ارایه خدمات آنها در سال ۱۴۰۱ بیش از 67/200/000/000 ریال بوده است

-صاحبان مشاغلی که مکلف به استفاده از پایانه فروشگاهی بوده و با توجه با اطلاعات دریافتی و یا بر اساس اطلاعات واصله از سامانه سوت زنی نسبت به نصب آن اقدام ننموده اند

-در پرونده های مشارکت مدنی، چنانچه سهم درآمد یا فروش حداقل یکی از شرکا بیش از 150/000/000/000 ریال باشد

-صاحبان مشاغلی که برای آنها فرم موضوع تبصره ماده 100 قانون مالیاتهای مستقیم در درگاه خدمات الکترونیکی سازمان امورمالیاتی کشور قرار داده نشده است.

2- نکات قابل توجه در ارسال اظهارنامه مشاغل  یا  فرم تبصره ماده 100 و پرداخت آن:

– ماليات مقطوع موديان مشمول این دستورالعمل با توجه به اطلاعات موجود در پایگاههای اطلاعاتی سازمان و سوابق مودی بارگذاری میگردد my.tax.gov.ir تعیین و طی فرمی در

-در صورتی که فروش و درآمد تعینی کمتر از مبلغ فروش واقعی باشد درج میزان فروش واقعی در سامانه توسط مودی صورت می پذیرد.

-مهلت پرداخت مالیات مقطوع تعیین شده تا پایان خردادماه بوده و حداکثر تا ۴ ماه بصورت مساوی تقسیط می شود.

-عدم پرداخت مالیات در موعد مقرر مشمول جریمه موضوع ماده ۱۹۰ قانون مالیاتهای مستقیم می گردد.

– در صورتی که مودی متقاضی اعمال مقررات مفاد مواد ۱۳۷، ۱۴۵ و ۱۷۲ ق.م.م در خصوص عملکرد سال ۱۴۰۱ باشد مکلف به تسلیم اظهارنامه مالیاتی است.

 

1 دیدگاه دربارهٔ «مالیات بردرآمد مشاغل و نحوه ارائه اظهارنامه مالیاتی»

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا
اسکرول به بالا